Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκπαιδευόμενος στα «Brands» !!!

Εκπαιδευόμενος στα «Brands» !!!

Το marketing και οι θεωρίες γύρω από τα «Brands», το σύγχρονο αυτό κομμάτι της οικονομίας, που είναι αρμονικά συνταιριασμένο, με τον γοργό τεχνολογικό βηματισμό στα παγκόσμια οικονομικά δρώμενα – digital economy,  social media, e-commerce – πάντα ασκούσε επάνω μου μια ξεχωριστή «γοητεία». Και μου υπόμνιζε τον νέο κόσμο που διαμορφώνεται μέρα με την ημέρα, με την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, με αστρικές ταχύτητες.

Έτσι άδραξα την ευκαιρία και παρακολούθησα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) – e-learning έναν mini κύκλο σπουδών, για το γοητευτικό κομμάτι της σύγχρονης οικονομίας. Η εμπειρία με την εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω  internet ,ήταν εξαιρετική ! Μέσα σε δυο μήνες αποκόμισα ένα πλούσιο πακέτο σε γνώσεις και εφαρμογές. Το ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό περιβάλλον ήταν άριστο και ο κύκλος ήταν υψηλού κύρους συνοδευόμενος με εξετάσεις, για να λάβει κανείς την πιστοποίηση. Είναι πολύ σοβαρή η δουλειά που κάνει εδώ το Πανεπιστήμιο Αθηνών, προσφέροντας μοναδικές και ευέλικτες εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε χαμηλό κόστος  και με άρτιες σύγχρονες ψηφιακές τεχνικές. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιους ενδιαφέρονται, να τολμήσουν να παρακολουθήσουν αυτούς τους μικρούς ή και πολύ μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς κύκλους του Πανεπιστημίου Αθηνών, που προσφέρουν υψηλού κύρους και με ευέλικτες σύγχρονες τεχνικές, δυνατότητες. Ο ψηφιακός κόσμος μας χαμογελά. Ας ενωτιστούμε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του, συνδιαμορφώνοντας ΜΑΖΙ το αύριο !

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Είδα ένα 13χρονο κορίτσι να πηδάει στο γκρεμό! Εκεί, τελείωσε μόνη της»

Μια συγκλονιστική μαρτυρία μιας γυναίκας που σώθηκε από τις φλόγες αλλά έγινε μάρτυρας ενός φρικτού θεάματος. Ενός 13χρονου κοριτσιού που καιγόταν και στον πανικό του να γλιτώσει πήδηξε στο κενό νομίζοντας ότι πέφτει στην θάλασσα. Όμως, το παιδί έπεσε στο γκρεμό και ξεψύχησε εκεί! Μπροστά της. 
Η κα Μαρία Πάτσιου περιγράφει στο newsit.gr όλα όσα είδε και έζησε στο Κόκκινο Λιμανάκι με τραγική πρωταγωνίστρια μια 13χρονη κοπέλα η οποία έχασε δυστυχώς την ζωή της τόσο άδικα. «Όταν βγήκα από την θάλασσα και κρύφτηκα πίσω από μια μεγάλη πλατιά σπηλιά άκουσα την κραυγή ενός παιδιού και την είδα να πηδάει ένα άτομο που δεν ήξερα ακόμα αν είναι κορίτσι. Να πηδάει γιατί προφανώς δεν έβλεπε αν ήταν θάλασσα κάτω ή τρομοκρατημένη από αυτό που είχε υποστεί που μετά κατάλαβα ότι ήταν και καμένη. Πήγα κοντά της δεν την ακούμπησα γιατί δεν ήξερα σε τι κατάσταση ήταν το χτύπημά της. Αργότερα όμως που έφυγα 2 – 2,5 ώρες μετά διαπίστωσα ότι ήταν και καμμένη. Τα πόδια της φαινόντουσαν, μαύρα! Καμμένα. Κα…

Παπαρήγα: Γλίτωσα στο παρά πέντε από την πυρκαγιά στο Μάτι

Στο Μάτι την ώρα που η φωτιά έκαιγε ό,τι έβρισκε στο δρόμο της βρισκόταν και η πρώην ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία όπως είπε γλίτωσε στο παρά πέντε. Συγκεκριμένα η κυρία Παπαρήγα είπε πως βρισκόταν στο αυτοκίνητο και μποτιλιαρίστηκε, ωστόσο ήταν στο πρώτο κύμα των ανθρώπων που προσπάθησαν να ξεφύγουν και τα κατάφεραν. Το επόμενο κύμα ήταν αυτοί που εγκλωβίστηκαν και τελικά αναζητώντας διαφυγή, η φωτιά τους πρόλαβε στο χωράφι. Μάλιστα η πρώην ΓΓ του ΚΚΕ επιβεβαίωσε πως μπροστά από το χωράφι ήταν βράχια και γκρεμός και όπως είπε «όταν κάποιος είναι μίας ηλικίας και βρεθεί σε βράχια είναι δύσκολο». Παράλληλα είπε πως φοβάται ότι θα εντοπιστούν και άλλα θύματα από την πυρκαγιά. eleftherostypos.gr

Aνοιχτή βάση αναζήτησης αγνοουμένων από τις φονικές πυρκαγιές σε Μάτι και Ραφήνα.

Η επίσημη καταγραφή των αγνοουμένων γίνεται από το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, η Audax Cybersecurity θέλοντας όμως να βοηθήσει αυτές τις δύσκολες στιγμές, δημιούργησε μία ανοιχτή βάση αναζήτησης αγνοουμένων από τις φονικές πυρκαγιές σε Μάτι και Ραφήνα. Στα hashtags, #MissingPeope#Πυρκαγιά#Μάτι και #Ραφήνασυγκεντρώνονται δικές σας δημοσιεύσεις και εισάγονται στην σχετική πλατφόρμα μαζί με φωτογραφίες για την δημοσιοποίηση τους. Για την πλατφόρμα έχει ενημερωθεί επίσημα η Πυροσβεστική.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ